Om Privatalarm

MED EN BOLIG ALARM FRA TELESIKRING HOME FÅR DU ALTID:

  • 24/7/365 opkobling til døgnbemandet kontrolcentral
  • Opringning til kontaktpersonliste, kort tid efter der opstår alarm
  • Gratis APP, samt instruktion til brug
  • Præventive alarmskilte
  • Trådløse alarmkomponenter

DNA MÆRKNINGSKIT

Mærk værdifulde genstande med en usynlig DNA væske, som indeholder en unik og sporbar DNA kode. Når først DNA´en er påført kan den hverken vaskes eller slides af. Væsken er kun synlig, når mærkningen udsættes for UV-lys.
Pris kr. 700.

PRÆVENTIVE ALARMSKILTE

Privat alarmen kan varsle dig hvis der opstår indbrud eller brand Men vigtigst af alt, så virker den præventivt. Hvordan? Det er såmænd de medfølgende alarmskilte, der yder den største del af arbejdet. Alarmskiltene placeres strategisk på boligens vinduer, døre og postkasse, så en eventuel indbrudstyv hurtigt kommer på andre tanker. Alle Telesikring homes bolig alarmer er nemlig opkoblet til en døgnbemandet kontrolcentral, hvilket betyder hurtig reaktionstid.

Et trygt og sikkert hjem indebærer som oftest mere, end en ekstra lås på døren. Telesikring homes privat alarm kan sikre hele din bolig og hjælpe dig og din familie med at finde den indre tryghed. Vi har stor erfaring med at sikre private og virksomheder i Danmark, og vi kan bryste os af at være landets største danskejede sikringsvirksomhed.


ALARMKOMPONENTER

...
Åbningskontakt
...
Stikkontakt styring
...
Sirene
...
Røgalarm
...
Sirene
...
Central
...
Fotodetektor
...
Betjeningspanel